Stadsnät för företag

En fiberanslutning till Burlövs Öppna Stadsnät ger dig kapacitet och prestanda för framtiden och ett stort urval av tjänster att välja mellan. Ett öppet fibernät är företagens framtid för all kommunikation.
shutterstock_232825438

Det öppna nätet

Allt via en fiber. Stadsnätet erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan gränser. Snabbare internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, hemarbete, VPN-lösningar, telefoni med växelfunktioner, tv, larm och säkerhet med mera.
Om du äger den fastighet du sitter i gör du bara en intresseanmälan via knappen "Äger du fastigheten?", så hör vi av oss och berättar mer.
Om du hyr dina lokaler bör du kontakta din fastighetsägare för att se till att fastigheten ansluts. Använd knappen "Hyr du lokaler?", så hjälps vi åt.

Här är tre starka skäl till varför du ska välja Burlövs Öppna Stadsnät:

1. Valfrihet och flexibilitet
I Burlövs Öppna Stadsnät blir du inte inlåst. Du väljer själv vilka leverantörer du vill samarbeta med och kan byta när du vill på det öppna nätet. Vill du ha egen kapacitet, kontakta oss.
2. Säkerhet och trygghet
Stadsnätet är framtidssäkert och ger dig den prestanda du behöver i framtiden. Det är vår nya kommunägda infrastruktur till nytta för enskilda och näringslivet.
3. Ökad effektivitet och nya möjligheter
Snabba förbindelser med omvärlden är en framgångsfaktor. Via stadsnätet kan du också utveckla dina egna affärsmöjligheter. Kanske har du en tjänst du vill leverera?
 
Äger du fastigheten?
Gör din intresseanmälan här
Hyr du lokaler?
Gör din intresseanmälan här
#inlineditbutton