Området kommer att byggas ut!

Senast uppdaterad: 21 september 13:43
Ditt område är ett av våra planerade utbyggnadsområden. Du kommer att erbjudas anslutning till Burlövs Öppna Stadsnät under 2017-2018. Beställ din anslutning med hjälp av mobilt BankID redan idag!
toppbild_shutterstock_193579916
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Tidplan för Svanetorp

Senast uppdaterad: 16 juni 11:20
Planerad start för utbyggnaden är våren 2018. Skicka in din beställning så kommer din fastighet att anslutas i samband med utbyggnaden!
Klocka_tight
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på.
Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt mobila BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Därför ska du anmäla dig redan nu

Vi följer löpande intressegraden i samtliga områden. Vårt mål är att nå så många intresserade som möjligt så snart som möjligt. Därför kan ett område med högt intresse komma att få förtur framför ett område med lågt intresse. Detta innebär också att tidplanen är preliminär och kan komma att ändras beroende på intressegraden.
Filer
#inlineditbutton