Ditt område är redan utbyggt!

Senast uppdaterad: 26 oktober 17:05
Grattis! Ditt område är utbyggt och du kan redan idag beställa anslutning till det öppna stadsnätet. Gör din anmälan direkt med hjälp av mobilt BankID!
family5
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.
Skicka in din beställning redan idag så kommer din fastighet att anslutas vid nästa installationstillfälle!

Nästa leveransdatum i ditt område

Senast uppdaterad: 16 november 17:09
Det går fortfarande att beställa fiber i ditt område. Nästa omgång förtätningar genomförs under våren. Beställ nu och få fiber innan första maj!
clock
Vi genomför periodvis förtätningskampanjer där vi erbjuder villaägare i redan utbyggda områden anslutning av deras fastighet. Nu planerar vi en sådan förtätning i ditt område. Gör din beställning innan sista beställningsdatum så ansluter vi dig innan första maj.
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på.
Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt mobila BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Sista beställningsdatum: 28 februari 2018

#inlineditbutton