Området kommer att byggas ut!

Senast uppdaterad: 21 september 13:43
Ditt område är ett av våra planerade utbyggnadsområden. Du kommer att erbjudas anslutning till Burlövs Öppna Stadsnät under 2017-2018. Beställ din anslutning med hjälp av mobilt BankID redan idag!
toppbild_shutterstock_193579916
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Informationsmöte område 9

Senast uppdaterad: 26 oktober 16:10
Tisdag den 21 november bjuder vi in till informationsmöte klockan 18.30 på Medborgarhuset i Arlöv.
coffee
På mötet kommer vi att informera om stadsnätet och utbyggnadsplanerna i Granbacken/Allégatan. Representanter från entreprenören kommer också att finnas på plats för att svara på frågor kring själva utbyggnaden. Boende i område 9 hälsas varmt välkomna att delta.
   
Anmäl dig via vårt anmälningsformulär senast söndag den 19 november.

Tidplan för Granbacken/Allégatan

Senast uppdaterad: 21 september 13:38
Planerad start för utbyggnaden är början av 2018. Skicka in din beställning innan sista beställningsdatum så kommer din fastighet att anslutas i samband med utbyggnaden.
clock
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på.
Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt mobila BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Beställ nu!

Enligt nuvarande tidplan kommer fiberutbyggnaden i området att inledas i början av 2018. Arbetena beräknas ta cirka tre månader. Om du gör din anmälan innan sista beställningsdatum ansluter vi din fastighet i samband med utbyggnaden.

Sista beställningsdatum: 30 november 2017

Filer
Anmäl dig till informationsmöte
#inlineditbutton