Området kommer att byggas ut!

Senast uppdaterad: 21 september 13:43
Ditt område är ett av våra planerade utbyggnadsområden. Du kommer att erbjudas anslutning till Burlövs Öppna Stadsnät under 2017-2018. Beställ din anslutning med hjälp av mobilt BankID redan idag!
toppbild_shutterstock_193579916
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Våra entreprenörer

Senast uppdaterad: 21 september 12:20
cableguy
Huvudentreprenören för utbyggnaden av stadsnätet i ditt område är Eltel. De har en underentreprenör, ISCAB, som utför grävarbetena både för områdesnätet och på de enskilda tomterna. Projekteringen och själva installationen står Eltel för. Asfalteringen utförs av NCC, som kommunen har ramavtal med.

Extratjänster

Vill du ha hjälp med extra kabeldragning? Kanske behöver du göra hål i väggen för att kunna dra kabel från tjänstefördelaren till ett annat rum där du vill ha din router? Eltel erbjuder flera extratjänster som du kan beställa i samband med installationen av din fiber. Se Prislista extratjänster under Dokument för exempel eller kontakta Eltel för en offert.

Tidplan för Burlövs egnahem

Senast uppdaterad: 14 november 17:40
Utbyggnaden av stadsnätet till Burlövs egnahem är huvudsakligen genomförd. Mossvägen återstår och beräknas kunna avslutas innan årsskiftet. I resterande delar av området pågår nu avslutande arbeten samt första omgången av efteranslutningar. Skicka in din beställning nu så efteransluter vi din fastighet under våren 2018!
clock
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på. Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt mobila BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Beställ nu!

Vi genomför periodvis efteranslutningar av ytterligare fastigheter i området. Gör din beställning nu så kommer du med i nästa omgång, som beräknas kunna genomföras under första eller andra kvartalet 2018.
Filer
#inlineditbutton