Nu kan du ansluta dig till framtidens fibernät


Vill du också få fiber till din villa? Du som bor i ett av våra utbyggnadsområden kan beställa anslutning direkt med hjälp av mobilt BankID. Sök på din adress eller gå in på din områdessida och se vad som gäller där du bor.
Toppbild_Scandinav_B3KP

När kan du bli ansluten?

På områdessidan ser du hur vår tidplan för ditt område ser ut och om vi har satt något sista beställningsdatum för när vi senast måste ha din anmälan. Om ditt område redan har fiber kan du se om vi har en pågående kampanj för förtätning och hur snart du kan få fiber om du anmäler dig.

Inte med i planeringen?

Finns ditt område inte med i listan kan du ändå göra en intresseanmälan. Sök på din adress och se om den kan bli ansluten. Ligger din adress utanför de planerade utbyggnadsområdena lägger du en intresseanmälan istället för att göra en beställning. När vi har fått tillräckligt många anmälningar inom ett nytt område tittar vi på möjligheterna att bygga ut stadsnätet även där.

Inte en villa?

Vill du ansluta en annan typ av fastighet än en villa gör du intresseanmälan genom att välja anslutningstyp i menyerna ovan. Därefter kontaktar vi dig och berättar mer om hur det går till.

Varför fiber?

Är du osäker på om du ska skaffa fiber? Vi har tagit fram en kort film som förklarar vad fiber är och varför det är bra att ha. Mer information hittar du bland annat på din områdessida och i menyn under Frågor och svar.
#inlineditbutton