Nu kan du ansluta dig till framtidens fibernät


Nu sätter vi fart och ansluter villaområdena i kommunen till det öppna stadsnätet. Alla villaområden inom Burlövs kommun kommer under 2016-2018 att bli utbyggda. Du kan läsa mer om hur det går till om du klickar på Villa i menyn ovan.

Vill du bli ansluten?

I områdeslistorna kan du se vilka villaområden som redan har fått fiber och vilka vi planerar att bygga ut. Klicka på ditt område för mer information och för att beställa en anslutning. Är du osäker på vilket område du tillhör kan du söka på din adress i sökrutan.
Scandinav_B3KP_cropped5
På områdessidan ser du hur vår tidplan för ditt område ser ut och om vi har satt något sista beställningsdatum för när vi senast måste ha din anmälan. Om ditt område redan har fiber kan du se om vi har en pågående kampanj för förtätning och hur snart du kan få fiber om du anmäler dig.

Inte med i planeringen?

Finns ditt område inte med i listan kan du ändå göra en intresseanmälan. Sök på din adress och se om den kan bli ansluten. Ligger din adress utanför de planerade utbyggnadsområdena lägger du en intresseanmälan istället för att göra en beställning. När vi har fått tillräckligt många anmälningar inom ett nytt område tittar vi på möjligheterna att bygga ut stadsnätet även där.
Vill du ansluta en annan typ av fastighet än en villa gör du intresseanmälan genom att välja anslutningstyp i menyerna ovan. Därefter kontaktar vi dig och berättar mer om hur det går till.

Varför fiber?

Är du osäker på om du ska skaffa fiber? Vi har tagit fram en kort film som förklarar vad fiber är och varför det är bra att ha. Mer information hittar du bland annat på din områdessida och i menyn under Frågor och svar.
#inlineditbutton