Området kommer att byggas ut!

Senast uppdaterad: 12 januari 16:17
Du som bor inom något av våra planerade utbyggnadsområden erbjuds under 2017-2018 anslutning till Burlövs Öppna Stadsnät.
shutterstock_193579916_cropped
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Våra entreprenörer

Senast uppdaterad: 20 januari 14:14
Huvudentreprenören för utbyggnaden av stadsnätet i ditt område är akea. Det är de som utför grävarbetena i området. För ingrävning och installation på den enskilda fastigheten har de en underentreprenör, CableQuick. Asfalteringen utförs av NCC, som kommunen har ramavtal med.

Extratjänster

Vill du ha hjälp med extra uttag till dator, TV eller telefoni? Eller kanske köpa en trådlös router och få hjälp med installationen? CableQuick erbjuder flera extratjänster som du kan beställa i samband med installationen av ditt fiber. Se Prislista extratjänster för exempel eller kontakta CableQuick för en offert.

Tidplan för Strandhem

Senast uppdaterad: 15 maj 12:06
Utbyggnaden i Strandhem inleddes i slutet av februari. Arbetena inklusive tomtgrävningar och installationer beräknas vara klara senast under juni månad. Skicka in din beställning innan sista beställningsdatum så är du garanterad anslutning innan årsskiftet!
Utbyggnaden av stadsnätet i Strandhem pågår för fullt. Nedgrävningen av stamnätet och tomtgrävningar är klara. Nu återstår själva installationen hos kunderna. Samtliga fastigheter som anmälts innan årsskiftet beräknas kunna anslutas och ha fungerande fiber innan juli månad.

Beställ nu!

Vi genomför regelbundet förtätningskampanjer där vi efteransluter fastigheter som inte anmält sig för att få fiber i samband med utbyggnaden. Gör du din beställning innan sista beställningsdatum är du garanterad anslutning innan årsskiftet.
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på.
Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Sista beställningsdatum: 31 augusti 2017

TypVillaområde
Filer
#inlineditbutton