Området kommer att byggas ut!

Senast uppdaterad: 12 januari 16:17
Du som bor inom något av våra planerade utbyggnadsområden erbjuds under 2017-2018 anslutning till Burlövs Öppna Stadsnät.
shutterstock_193579916_cropped
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Tidplan för Lillevång/Mellanvång

Senast uppdaterad: 16 juni 11:21
Planerad start för utbyggnaden är hösten 2017. Du kan redan nu skicka in din beställning så kommer din fastighet att anslutas i samband med utbyggnaden.
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på.
Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt mobila BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Beställ nu!

Tack vare en hög intressegrad inom ditt område har vi beslutat att tidigarelägga utbyggnaden i Lillevång/Mellanvång. Enligt den preliminära tidplanen innebär det att vi kommer att påbörja utbyggnaden under hösten 2017. Gör du din anmälan innan sista beställningsdatum är du garanterad anslutning i samband med utbyggnaden.

Sista beställningsdatum: 31 augusti 2017

TypVillaområde
Filer
#inlineditbutton