Området kommer att byggas ut!

Senast uppdaterad: 12 januari 16:17
Du som bor inom något av våra planerade utbyggnadsområden erbjuds under 2017-2018 anslutning till Burlövs Öppna Stadsnät.
shutterstock_193579916_cropped
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Informationsmöte område 7

Senast uppdaterad: 15 maj 10:41
coffee2
Torsdag den 8 juni bjuder vi in till informationsmöte klockan 18.30 på Medborgarhuset i Arlöv. På mötet kommer vi att informera om stadsnätet och utbyggnadsplanerna i Burlövs egnahem. Representanter från kommunen och entreprenören kommer att finnas på plats för att svara på frågor. Boende i område 7 hälsas varmt välkomna att delta.
   
Anmäl dig via vårt anmälningsformulär senast söndag den 4 juni.

Tidplan för Burlövs egnahem

Senast uppdaterad: 2 maj 09:43
Planerad start för utbyggnaden är sommaren 2017. Skicka in din beställning innan sista beställningsdatum så kommer din fastighet att anslutas innan årsskiftet!
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på.
Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Beställ nu!

De fastigheter som anmälts innan den 30 april kommer att anslutas i samband med utbyggnaden. Därefter kommer vi periodvis att efteransluta ytterligare fastigheter. Om du gör din anmälan innan sista beställningsdatum får du fiber direkt efter utbyggnaden. Enligt nuvarande tidplan kommer det att innebära att ditt hus ansluts innan årsskiftet.

Sista beställningsdatum: 31 augusti 2017

TypVillaområde
Filer
Anmäl dig till informationsmöte
#inlineditbutton