Området kommer att byggas ut!

Senast uppdaterad: 12 januari 16:17
Du som bor inom något av våra planerade utbyggnadsområden erbjuds under 2017-2018 anslutning till Burlövs Öppna Stadsnät.
shutterstock_193579916_cropped
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Våra entreprenörer

Senast uppdaterad: 14 juni 16:06
cableguy
Huvudentreprenören för utbyggnaden av stadsnätet i ditt område är Eltel. De har en underentreprenör, ISCAB, som utför grävarbetena både för områdesnätet och på de enskilda tomterna. Projekteringen och själva installationen står Eltel för. Asfalteringen utförs av NCC, som kommunen har ramavtal med.

Extratjänster

Vill du ha hjälp med extra kabeldragning? Kanske behöver du göra hål i väggen för att kunna dra kabel från tjänstefördelaren till ett annat rum där du vill ha din router? Eltel erbjuder flera extratjänster som du kan beställa i samband med installationen av din fiber. Se Prislista extratjänster för exempel eller kontakta Eltel för en offert.

Tidplan för Burlövs egnahem

Senast uppdaterad: 21 juli 11:09
Utbyggnaden av stadsnätet till Burlövs egnahem inleddes i juni 2017. Installation av fiber till boende i området beräknas påbörjas kring månadsskiftet augusti/september. Skicka in din beställning innan sista beställningsdatum så kommer din fastighet att anslutas innan årsskiftet!
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på. Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt mobila BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Beställ nu!

De fastigheter som anmälts innan den 30 april kommer att anslutas i samband med utbyggnaden. Därefter kommer vi periodvis att efteransluta ytterligare fastigheter. Om du gör din anmälan innan sista beställningsdatum får du fiber direkt efter utbyggnaden. Enligt nuvarande tidplan kommer det att innebära att ditt hus ansluts innan årsskiftet.

Sista beställningsdatum: 31 augusti 2017

TypVillaområde
Filer
#inlineditbutton